Прошу допомоги в виборі пуско-зарядного пристрою на подарунок для чоловіка. Вирішила обрати такий незвичний подарунок, оскільки тої зими неодноразово не заводилася автівка перед роботою. Допоможіть обрати, бо зовсім не розуміюсь на них.
Пуско-зарядний пристрій
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-11-28 23:00:35
Хороший подарунок для чоловіка, мені дружина б такі подарунки дарувала. Це дуже крута річ за перших морозів. Думаю чоловік буде задоволений, бо всі водії мріють у холод мати таку штуку. Якщо використовувати його тільки в екстрених випадках, то надовго можна зберегти робочий ресурс.
Поделиться32022-11-28 23:04:46
Така річ дійсно необхідна, у мене автомобіль також пару разів не заводився біля садочка, варіантів крім штовхати не було. Потрібно і собі подивитися такий пристрій. Думаю також взяти невеличкий, щоб з собою возити і не хвилюватися.
Поделиться42022-11-28 23:09:10
Прошу допомоги в виборі пуско-зарядного пристрою на подарунок для чоловіка. Вирішила обрати такий незвичний подарунок, оскільки тої зими неодноразово не заводилася автівка перед роботою. Допоможіть обрати, бо зовсім не розуміюсь на них.
Подарунок дійсно гарний, а головне корисний. Влітку акумулятор може сісти через неуважність (залишили включеними фари) або зношення, а взимку це цілком природна ситуація. Цей пристрій є незамінним помічником в ситуаціях, коли у Вас багато намічених і важливих планів, а автомобіль необхідно терміново реанімувати.
Пуско-зарядні пристрої у Вінниці собі обирала в такому https://allo.ua/ua/vinnicja/zarjadnye-u … uljatorov/ магазині. Дуже сподобався асортимент, обрати зовсім не складно. А ще знижки не залишили мене без уваги.