Як це важно придбати якісну систему по очищенню води.
Може хто підкаже де у Ужгороді є такий магазин де можна придбати фільтр зворотного осмосу щоб не дуже дорого коштував. Не можу знайти і де купувати навіть не знаю.
Фільтри для води у Ужгороді
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться12021-07-25 14:46:52
Поделиться22021-07-25 16:29:56
Треба звернутися в магазин Екосфот я там придбала ось з півроку тому фільтр зворотного осмосу та картриджі річний запас.
Все якісне і дуже добра гарантія на фільтр - 12 місяців і ще 12 місяців додатково. Чудово, коли дома вода чиста і смачна з водопроводу.
Поделиться32021-07-25 16:30:46
Дуже вам дякую за відповідь. А де саме в Ужгороді цей магазин знаходиться, підкажить будь ласка.
Поделиться42021-07-25 16:33:33
Ось вам адреса магазину в Ужгороді https://ecosoft.ua/ua/uzhhorod/ у каталозі багато різних моделей є.
Вам же не обов'язково ставити дорогий побутовий фільтр, вважаю що можна обійтись і звичайним фільтром для води. Таким, наприклад як фільтр зворотного осмосу Екософт Стандарт, можна придбати і з мінералізатором чи без. З мінералізатором краще, вода буда набагато смачніше та з корисними мікроелементами.
В мене такий дома стоїть фільтр, води багато фільтрує і на смак ця вода мені дуже подобаються.