Я новачок у цій справі і хотів би зрозуміти, що таке Green card на авто і як це працює? Чув, що це важливо для поїздок за кордон, але як це все організовується та чому воно важливе? Допоможіть, будь ласка!
Green card на авто
Сообщений 1 страница 2 из 2
Поделиться22023-10-17 22:16:27
Я новачок у цій справі і хотів би зрозуміти, що таке Green card на авто і як це працює? Чув, що це важливо для поїздок за кордон, але як це все організовується та чому воно важливе? Допоможіть, будь ласка!
Але звісно, я допоможу тобі розібратися! Грінкарта на авто - це, мабуть, одна з тих речей, які можуть бути корисними, коли ти плануєш подорожі за кордон. Це, як такий "пропуск" для твого авто у інших країнах. Тобі потрібно мати спеціальний документ, який підтверджує, що твоя машина відповідає стандартам безпеки та нормам довкілля, прийнятим у тій країні, куди ти плануєш подорожувати. Тобі знадобиться ця "зелена картка" для авто, інакше можуть бути проблеми при в'їзді. Та ось тобі корисна стаття https://zagranitsa.com/emigraciya/artic … oyi-kartki де роз'яснюється, які документи тобі знадобляться, і як все це організовується. Зверни увагу, що там є докладні вказівки, як отримати цю "зелену картку" для свого авто. Головне, не забувай про цю річ, якщо плануєш поїздки за кордон - це може запобігти неприємностям. Удачі в подорожах!