Доброго дня. Хто нещодавно вибирав телевізор у місті Львові? Можете поділитись рекомендацією щодо бренду та й моделі можливо?
Купити телевізор у Львові
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-07-20 20:40:34
Привіт. У Львові не обовязково, мені здається, вибирати... Зараз роблять доставку по містам. Ми ось недавно замовляли у Вінницю телевізор, з доставкою.
Поделиться32022-07-20 20:41:47
Привіт. У Львові не обовязково, мені здається, вибирати... Зараз роблять доставку по містам. Ми ось недавно замовляли у Вінницю телевізор, з доставкою.
Мені здається, зараз якраз проблема з логістикою по Україні, тому й запитую про магазин у Львові. А ви який телевізор купили і за скільки?
Поделиться42022-07-20 20:46:37
Ми вибрали телевізор на 32 дюйми, Samsung Smart TV. Задоволені ним. Купили за 11000 гривень. Але у нас він невеликий, брали на кухню. Там ціна залежить напряму від розміру діагоналі. Раджу визначитись з розміром (опираючись від площі приміщення, де буде стояти чи висіти). Ну і далі вже відштовхуватись від бюджету. Ми купували на Алло.
До речі, ось нзнайшла їх пропозиції по телевізорам https://allo.ua/ua/l-viv/televizory/ , що можна замовити у Львові. Чудові пропозиції, знижки діють. Сервіс магазину дуже сподобався. Гляньте може в них?