Привіт друзі! У моєї мами через декілька днів День народження, і я окрім подарунка хочу подарувати їй її улюблені ромашки. Порадьте мені інтернет-магазин у Львові, де можна придбати такий букет.
Де можна купити букет ромашок у Львові?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-10-07 21:17:51
Привіт! У мене з твоєю мамою однаковий смак, я просто обожнюю ромашки, і зізнаюсь чесно, сама не раз купую собі букети з ними. В цьому мені вже не раз допомагає інтернет-магазин квітів, де дуже великий вибір.
Поделиться32022-10-07 21:22:02
Привіт! Я обійшла не один магазин квітів, і так і не знайшла красивого букета з ромашок. Підкажи, будь ласка, в якому інтернет-магазині у Львові ти купуєш квіти, та чи є в них доставка додому?
Поделиться42022-10-07 21:34:20
Даним інтернет-магазином, являється Квітна https://kvitna.ua/collection/monobuket де дуже великий вибір дуже гарних готових букетів, їх біля 1000. Кожен з цих букетів дизайнерський, тому такий самий не знайдеш в інших магазинах квітів. Також можна замовити індивідуальний букет на свій смак. Я б тобі порадила дуже гарний Букет «Ромашковий вересень», який складається з мілких дуже ніжних ромашок. Я дуже люблю саме цей букет, і не раз купувала його як собі, так і на подарунок.
В даному магазині є Онлайн вітрина з відео до кожного букета, тому можна дуже добре роздивитися букет з усіх сторін, що дуже допомагає визначитись. Букети всі являються індивідуальною дизайнерською роботою, тому точно такий же не зустрінеш в інших магазинах з квітами. Доставка працює як в день, так і вночі та доставляють квіти по всьому місту Львову. Доставляють квіти в ідеальному стані та букет на вигляд точно такий же як і на фото в самому магазині. Тому я думаю, ти точно тут знайдеш гарний букет.